IBIS4Inspectie is ontwikkeld om een bouwinspectie zowel eenvoudiger en sneller te kunnen uitvoeren, als te verwerken. Dat kan uiteraard met mobiele apparatuur (smartphone, tablet of laptop), zelfs als er tijdelijk geen internetverbinding beschikbaar is en verder:

  • worden alle metingen automatisch opgeslagen en verwerkt ‘in the cloud’, zodat u zelf geen bestanden meer hoeft over te zetten
  • zijn alle gegevens direct online toegankelijk voor alle geautoriseerde gebruikers
  • kun je dankzij de online registratie en verwerking makkelijker extra capaciteit inzetten

Je meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op orde door, inspecties volgens NEN 2767

Inspecties zijn terugkerende activiteiten om je meerjarenonderhoudsbegroting te kunnen actualiseren. Als je die met IBIS4Inspecties uitvoert, heb je alle gegevens over je vastgoed overal beschikbaar en zijn de resultaten direct in IBIS-MAIN te verwerken. Daarmee is zowel de efficiency van je inspecties als intern het verwerkingsproces te verbeteren.

Met IBIS4Inspectie kun je inventarisaties en conditiemetingen volgens de NEN 2767-1 uitvoeren en op basis daarvan een NEN 2767-2 gebrekenlijst samenstellen. Daarbij zijn verschillende risicomatrices te gebruiken, terwijl je bij de verwerking in IBIS-MAIN ook een aantal automatische controles op je planning kunt laten uitvoeren.

Huidige versie is 4.3.2

IBIS4Inspectie
v.a.€ 1.250,-
Gratis demo