Field View is een tabletapplicatie voor het werken met projectinformatie op de bouwplaats. Dankzij real-time inzicht in de voortgang en eenmalige digitale registratie van informatie, is kostbare managementtijd te besparen. Samengevat biedt Field View mogelijkheden voor:

  • opvolging activiteitenlijsten en real-time monitoren projectvoortgang, of wijzigingen
  • digitaal uitvoeren van kwaliteit- en veiligheidsinspecties
  • asset- en facilitymanagement op basis van audits/inspecties
  • eenvoudig rapportages maken met zelf toe te voegen foto’s en opmerkingen

Field View: geen papierwerk meer

Met Field View kun je eenvoudig processen automatiseren waarbij nog met papieren formulier wordt gewerkt. Inclusief het automatisch synchroniseren van alle op bouwplaats geregistreerde gegevens en gemaakte rapportages met de IBIS4Project-omgeving voor het centraal beheren van projectinformatie en –communicatie. Dat bespaart veel tijd en voorkomt kostbare fouten.

Field View verbetert tevens de transparantie in projecten, omdat elke wijziging of opmerking direct voor iedereen beschikbaar is. Na het registreren van informatie, of het maken van rapportages, vereenvoudigt Field View ook het communiceren daarvan naar alle stakeholders. Tenslotte zijn audits en inspecties aanzienlijk sneller uit te voeren, omdat alle benodigde informatie altijd en overal toegankelijk is.

IBIS4FieldView
v.a.€ 1.200,-
Gratis demo